Thuiszorg aanbod Leiden Leiderdorp
Vrijwillig aan de slag?

8.1

Zorgkaart
Nederland

Activiteiten begeleider gezocht pro cura

Vrijwilligerswerk is een waardevolle aanvulling op de professionele zorg en welzijn. De motivatie voor vrijwilligerswerk verschilt per persoon: iets voor een ander doen, iets teruggeven aan de mensen die ons land opgebouwd hebben, een zinvolle daginvulling, de Nederlandse taal oefenen, werkervaring opdoen.

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij activiteiten in het dagelijks leven, denk hierbij aan activiteiten met bewoners, in het restaurant, het besturen van de rolstoelbus, koffie schenken, bezoekvrijwilliger bij bewoners, wandelvrijwilliger etc. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, ongeacht  deachtergrond, afkomst en leeftijd. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten, waardoor ieder op zijn eigen manier onze bewoners iets kan bieden. 

Edith buiten (2)

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom!

Interesse om vrijwilligerswerk te doen binnen Pro-Cura, een organisatie met vele mogelijkheden en kansen? We vragen geen specifieke diploma’s of talenten, wel een hart voor de oudere medemens, interesse in hen en een open, vriendelijke en respectvolle houding. Ook is een basisbeheersing van de Nederlandse taal vereist en is het voor de continuïteit prettig als de vrijwilliger minimaal een aantal maanden wil blijven. Vrijwilligers participeren nooit in de persoonlijke verzorging van bewoners, maar ondersteunen altijd onze medewerkers. Via onderstaand contactformulier kunt u zich aanmelden als vrijwilliger.

Contactformulier: 

Pro Cura thuiszorg hulp wmozorg hulp huishouding 1815235466

Pro-Cura biedt zorg om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

Volg ons op social media:

Contactgegevens

Bezoekadres
Dijkgravenlaan 17 
2352RN Leiderdorp

071-5420040

info@pro-cura.nl

K.v.K 27303588