Thuiszorg aanbod Leiden Leiderdorp
Actuele berichten

8.2

Zorgkaart
Nederland

WInkelochtend

Winkelhof Winkelochtend Senioren 

Event op woensdag 1 november 2023 in Leiderdorp

Voor de 21e keer wordt in samenwerking met de winkeliers van Winkelhof in Leiderdorp een winkelochtend georganiseerd met speciale aandacht voor senioren, chronisch zieken en mensen met een beperking. De organisatie is in handen van Incluzio Leiderdorp, Things2do, verpleeghuis Leythenrode en Gemiva-SVG.

Op de pleinen komen weer informatiekramen te staan voor organisaties die producten leveren of activiteiten organiseren voor bovengenoemde doelgroepen in Leiderdorp en de regio. Pro-Cura is uiteraard weer aanwezig!

Winkelochtend vindt plaats op: woensdag 1 november 2023 van 9.30 tot 12.00 uur in Winkelhof te Leiderdorp

Meer lezen
 Gezondheidsmarkt 2023 foto

Gezondheidsmarkt Oegstgeest 

Event op zaterdag 7 oktober 2023 in Oegstgeest

Nog eventjes en dan gaat de eerste gezondheidsmarkt van Oegstgeest van start op zaterdag 7 oktober. Een dag vol informatie, presentaties, speeddates en een paneldiscussie met als overkoepelend thema Vitaal Ouder Worden.

Sietske Steenbergen, sociaal makelaar Gemeente Oegstgeest en Francis Eijsackers, Chief of Impact Groenoord Zorgt heten je namens de werkgroep van harte welkom die dag! Pro-Cura is op zaterdag 7 oktober ook aanwezig.

We starten om 10:00 uur en eindigen rond de klok van 17:00 uur. We kijken uit om u te ontmoeten.

Meer lezen
Nieuwsoverzicht

Duurzame samenwerking WMO

Regionaal

Pro-Cura Leiderdorp, Libertas Leiden en RK Zorgcentrum Roomburgh hebben de handen ineengeslagen om als combinatie mee te doen aan de aanbesteding WMO voor Leiden en omstreken. Samen met Radius en Fleur de Dag als onderaannemers bieden wij nu het totale diensten pakket voor ouderen binnen de WMO aan. Een unieke samenwerking in deze regio.

Met de gunning van deze aanbesteding starten wij per januari 2023 met dit specialistische aanbod. Zoals:
- Dagbesteding
- Individuele begeleiding
- Hulp bij geldzaken

Op de foto v.l.n.r.: Astrid ter Horst (Radius), Renate Tuijten (Pro-Cura), Bert Buirma (RK Zorgcentrum Roomburgh), Ellen Devilee (Fleur de Dag) en Benjamin Martens (Libertas Leiden).

Bridgen voor mensen met geheugenproblemen

19 september 2023

Sinds 1,5 jaar organiseert Pro-Cura bridgen voor mensen met geheugenproblemen die niet meer bij een bridgeclub kunnen/ willen spelen, omdat het te snel gaat of omdat het te lang duurt of omdat ze af en toe wat meer tijd nodig hebben. Iedere woensdagochtend van 10.00-12.00 uur liggen de kaarten klaar aan de Dijkgravenlaan 17. Er is altijd een professionele speler aanwezig om het spel te begeleiden.

Bij interesse kan er contact worden opgenomen via de mail info@pro-cura.nl of via telefoonnummer 071-5420040. We zien u met veel genoegen tegemoet op de woensdagochtenden voor veel spelplezier!

Onze diensten in zorg

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Intensieve thuiszorg

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Wijkverpleging

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Huishoudelijke ondersteuning

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Casemanagement Dementie

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Dagbesteding/
wonen

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Palliatieve zorg

Pro-Cura zorg biedt om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

Volg ons op social media:

Contactgegevens

Bezoekadres
Dijkgravenlaan 17 
2352RN Leiderdorp

071-5420040

info@pro-cura.nl

K.v.K 27303588