Thuiszorg aanbod Leiden Leiderdorp
Zorgondersteuning op kantoor

8.1

Zorgkaart
Nederland

Pro Cura thuiszorg hulp wmozorg hulp huishouding 1679793304

Aisling Bulstra en Joy Bavelaar - zorgplanning

Aisling Bulstra en Joy Bavelaar zijn onze zorgplanners. Aisling en Joy werken al langer voor Pro-Cura en de laatste jaren als planner.  Deze dames zijn goed in luisteren en ouderen adequaat te woord staan. En natuurlijk in plannen!

Direct contact met de planner? Mail naar: zorgplanning@pro-cura.nl. Of bel naar 071-5420040 (bereikbaar op werkdagen van 0900-1700)

Mirjam Klarenbeek en Els Terruwe - administratie

Mirjam en Els zorgen ervoor dat facturen tijdig verstuurd worden en dat betalingen aan crediteuren zo spoedig mogelijk worden gedaan. Daarnaast maken ze arbeidsovereenkomsten. Ze zijn samen een hecht team en ondersteunen de directie waar nodig. Mirjam is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. Els is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Direct mailen naar hen : administratie@pro-cura.nl.

Ria Laterveer - manager huishoudelijke ondersteuning

Ria is van oorsprong verzorgende met jarenlange ervaring in zowel de zorg als de kinderopvang. Ria’s werk kenmerkt zich door de termen ‘met hart en ziel’. Ria geeft leiding aan een groep van zo’n 25 huishoudelijk medewerkers en zij doet de intakegesprekken bij nieuwe klanten die huishoudelijke ondersteuning nodig hebben. Ria is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Direct contact met Ria? Mail naar: rlaterveer@pro-cura.nl.

Nandi Versteeg - ondersteuning huishoudelijke verzorging

Nandi werkt als ondersteuner van haar collega’s op maandagochtend, dinsdag en vrijdag de hele dag. Zij verzorgt de planning van het huishoudelijk team, houdt intakegesprekken bij nieuwe klanten en alle voorkomende werkzaamheden die van belang zijn om de huishouding gladjes te laten verlopen.

Direct contact met Nandi? Mail naar: nversteeg@pro-cura.nl

Trix Spierenburgh - ondersteuning huishoudelijke verzorging/kantoor

Trix werkt bij Pro-Cura in de huishoudelijke ondersteuning. Drie keer in de week, op maandag woensdag en donderdag ondersteunt zij hen op kantoor. Daarnaast heeft zij ook nog 2 klanten in de huishoudelijke ondersteuning waar zij heengaat op de dinsdag. Grote kans dat u haar aan de telefoon krijgt, want zij is ook een van onze telefonistes. Daarnaast verricht zij hand- en spandiensten voor de kantoormedewerkers en is ze secretaris van de OR.

Direct contact met Trix? Mail naar: tspierenburgh@pro-cura.nl

Norbert Vaessen - zorgmanager

Met zijn ruime ervaring als verpleegkundige en manager in de zorg pakt Norbert allerlei klussen met gemak op. Enerzijds als leidinggevende van de zorgmedewerkers in Leiderdorp en de planners en anderzijds als projectleider van verschillende projecten. Daarnaast verzorgt hij ook de scholingen.

Norbert werkt alle dagen behalve de maandag en is te bereiken via nvaessen@pro-cura.nl.

Naomi Suijk - ondersteuning kantoor

Naomi is onze grote steun op het gebied van kwaliteit, razendsnel kan Naomi een systeem eigen maken. Omdat ze nog studeert in Amsterdam aan de VU werkt ze op wisselende dagen.

Voor contact met haar kunt u mailen naar Naomi: nsuijk@pro-cura.nl

Bart de Lange - financiën

Bart werkt sinds september 2020 voor ons als controller. Op degelijke en nauwkeurige wijze let hij op onze financiën. Ook draagt hij de verantwoordelijkheid voor de salarissen. Hij werkt nauw samen met de dames van de administratie.

Als je hem wilt bereiken, mail dan naar bdelange@pro-cura.nl

Renate Tuijten - wijkverpleegkundige en directie

Als directeur is Renate eindverantwoordelijk voor de zorg die de medewerkers van Pro-Cura bieden. Als ervaren wijkverpleegkundige en manager kan ze genoemde verantwoordelijkheid , mede dankzij de professionele en collegiale medewerkers die bij Pro-Cura werken, dragen. Doordat zij met regelmaat meewerkt in de praktijk, probeert ze goed op de hoogte te blijven van wat er bij de klanten speelt. Sinds jaar en dag wordt zij vergezeld door haar trouwe viervoeter Kwibus de hond, die als kantoorhond voor de nodige ontspanning zorgt.

Voor contact met Renate, mail naar rtuijten@pro-cura.nl 

Contactformulier: 

Pro Cura thuiszorg hulp wmozorg hulp huishouding 1815235466

Pro-Cura biedt zorg om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

Volg ons op social media:

Contactgegevens

Bezoekadres
Dijkgravenlaan 17 
2352RN Leiderdorp

071-5420040

info@pro-cura.nl

K.v.K 27303588