Thuiszorg aanbod Leiden Leiderdorp
 Aanvragen zorg

8.1

Zorgkaart
Nederland

Thuiszorg client pro cura hulp in huis

Zodra iemand zorg nodig heeft dan kan dat thuis in hun eigen omgeving geregeld worden. Het is belangrijk dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen woning en omgeving kunnen blijven wonen en Pro-Cura is in staat om deze zorg te leveren.

Dat doen we door inzet van een klein team van zorgverleners die de verschillende taken van huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding combineren, zodat u een beperkt aantal mensen zien.  Pro-Cura wil zo, in Leiderdorp, Leiden en Oegstgeest, de professionele thuiszorgorganisatie zijn, die er borg voor staat dat tijdig de juiste zorg wordt verleend.  De zorg wordt aangepast aan de situatie van de cliënt en samen wordt er gekeken wat de ideale hulp, zorg of begeleiding is.Thuiszorg is hulp en zorg bij u thuis. Van huishoudelijke ondersteuning tot verpleging. Dit kan vanuit verschillende zorgwetten geregeld worden. Thuiszorg kan vergoed worden voor mensen met een ziekte of een beperking en voor ouderen. Het is afhankelijk van uw situatie welk soort thuiszorg vergoed wordt. 

Verzorgende vacature pro cura

Aanmelden voor thuiszorg zoals persoonlijke verzorging en verpleging

Voor het aanvragen van thuiszorg kunt u contact opnemen met de wijkverpleegkundige van Pro-Cura. Of als uw huisarts het gemeld heeft kan die ook een verwijzing naar Pro-Cura doen. De wijkverpleegkundige gaat dan met u in gesprek waar u precies hulp bij nodig heeft. Deze zorg gaat via uw ziektekostenverzekering. Heeft u intensievere, complexere zorg nodig dan gaat dit via de Wet Langdurige Zorg. Dan moet er een aanvraag worden gedaan bij het Centrum Indicatie Zorg (CIZ). Zij indiceren dan hoeveel zorg u nodig heeft. In dit gesprek kan u dan aangeven dat u wilt dat de zorg door Pro-Cura wordt geleverd. Onze wijkverpleegkundige/ casemanager dementie kunt u hierbij ook ondersteunen om de aanvraag in te dienen.

Met Renate (2)

Aanmelden voor huishoudelijke ondersteuning of ondersteunende begeleiding

Hiervoor moet u bij het WMO-loket van uw gemeente zijn. Ga hiervoor naar de website van uw gemeente en vraag een gesprek aan. Vermeld Pro-Cura als voorkeursorganisatie. De gemeente zal met ons contact opnemen om uw aanvraag bij ons te doen.

Bekijk het volledige zorgaanbod

Contactformulier: 

Pro Cura thuiszorg hulp wmozorg hulp huishouding 1815235466

Pro-Cura biedt zorg om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

Volg ons op social media:

Contactgegevens

Bezoekadres
Dijkgravenlaan 17 
2352RN Leiderdorp

071-5420040

info@pro-cura.nl

K.v.K 27303588