Thuiszorg aanbod Leiden Leiderdorp
Zorg-op-maat 

8.1

Zorgkaart
Nederland

Procura leiderdorp thuiszorg

Zoals gezegd, kan Pro-Cura verschillende vormen van zorg voor een verschillende duur bieden. Naast de verpleging en persoonlijke verzorging kunnen ook andere taken worden verricht, als dit het welzijn van de cliënt ten goede komst. Voorbeelden hiervan zijn het bereiden van maaltijden, wandelen, het verzorgen van de was en het doen van de boodschappen. 

Voor de huishoudelijke verzorging hebben wij een apart team. Zodra duidelijk is dat thuisverpleging/verzorging nodig is, komt Pro-Cura op bezoek. Samen met de cliënt, de zorgaanvrager, de huisarts en/of de wijkverpleging wordt er een persoonlijk, op de situatie toegesneden, zorgplan opgesteld. Aan de hand van dit zorgplan bekijkt Pro-Cura vervolgens welke zorgverlener het beste in die thuissituatie past. 

In de loop van de tijd kunnen er natuurlijk veranderingen optreden. Daarom vindt er gedurende de zorgverleningsperiode regelmatig overleg plaats met de cliënt. In overleg met de cliënt wordt zo nodig contact gelegd met de huisarts of andere contactpersonen, zodat de zorg bij voortduring kan worden aangepast op de persoonlijke actuele wensen en behoefte.  

Pro-Cura biedt dus in alle opzichten ‘zorg-op-maat’. 

Ouderen kaarten dagbesteding bridge

Een mooi voorbeeld van zorg-op-maat

Bij Pro-Cura zijn we sinds maart 2022 gestart met bridgen voor mensen met een geheugenproblemen. Onder begeleiding van een professionele speler wordt er wekelijks bridge gespeeld. Dit is op woensdagochtend tussen 10.00-12.00 uur aan de Dijkgravenlaan 17. Heeft u interesse, dan kunt u contact opemen via telefoonnummer 071-5420040 of via mial info@pro-cura.nl

Lees verder 

Wat maakt Pro-Cura zo speciaal?

Persoonlijke zorg op maat

Gespecialiseerd in dementie- en palliatieve zorg

Kleine zorgteams met persoonlijk aanspreekpunt

Hoogste kwaliteit met ISO kwaliteitskeurmerk

Toegewijde en gepassioneerde zorgverleners

Neem contact op
Met Renate (1)
Huishoudelijke hulp in huis

Heeft u een vraag? Stel hem gerust.

Onze diensten in zorg

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Intensieve thuiszorg

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Wijkverpleging

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Huishoudelijke ondersteuning

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Casemanagement Dementie

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Dagbesteding/
wonen

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Palliatieve zorg

Pro-Cura biedt zorg om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

Volg ons op social media:

Contactgegevens

Bezoekadres
Dijkgravenlaan 17 
2352RN Leiderdorp

071-5420040

info@pro-cura.nl

K.v.K 27303588