Thuiszorg Leiden Leiderdorp direct beschikbaar Leiden
Over Pro-Cura Thuiszorg

8.1

Zorgkaart
Nederland

Yolande (3)

Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

U kiest de zorg die u nodig heeft: van huishoudelijke ondersteuning en wijkverpleging tot 24-uurs en psychiatrische zorg. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in zorg bij dementie en palliatieve zorg.

Pro Cura thuiszorg hulp wmozorg hulp huishouding 1575177262

Kwaliteit staat voorop

Achter de naam Pro-Cura staat een team van enthousiaste mensen. Naast een grote groep zorgverleners, treft u op ons kantoor een klein team medewerkers. Op deze manier houden we de lijnen kort en zijn wij goed geïnformeerd over elkaars werk. Wij voldoen aan het ISO kwaliteitskeurmerk.

Dat betekent dat wij elk jaar getoetst worden aan internationale normen voor thuiszorg. Een onafhankelijke partij gaat dan in gesprek met onze zorgverleners en klanten.

Met ingang van dit jaar (2023) maakt Pro-Cura deel uit van “de alliantie Positieve Gezondheidszorg Zuid-Holland noord”
Partijen binnen die alliantie zetten zich in om een beweging in te zetten van “zorg ”naar “gezondheid”. Het doel daarvan is om veerkrachtige en vitale bewoners te behouden en te krijgen. Klik hier voor meer informatie. 

Wat maakt Pro-Cura zo speciaal?

Persoonlijke zorg op maat

Gespecialiseerd in dementie- en palliatieve zorg

Kleine zorgteams met persoonlijk aanspreekpunt

Hoogste kwaliteit met ISO kwaliteitskeurmerk

Toegewijde en gepassioneerde zorgverleners

Neem contact op
Met Renate (1)
Pro Cura thuiszorg hulp wmozorg hulp huishouding 1584697015

Missie & Visie

Wij leveren persoonlijke en vraaggerichte zorg, afgestemd op de wensen van de klant. Doel is om te zorgen dat de klant zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen. We gaan hierbij uit van de eigen kracht van de klant en sturen op zelfmanagement. Door ondersteuning te bieden in het dagelijks leven geven wij de klant de eigen regie terug, zodat hij of zij mee kan doen in de maatschappij.

Om ook in de toekomst persoonlijke zorg te blijven bieden, vinden wij het belangrijk om kleinschalig te opereren. We willen dichtbij de klant staan en werken middels zelfsturende teams.

Procura leiderdorp thuiszorg

Goed voor elkaar

Pro-Cura beschikt over een groot aantal direct inzetbare gediplomeerde verpleegkundigen en gekwalificeerde zorgverleners. De selectie geschiedt onder andere op deskundigheid, professionele beroepshouding, kennis en ervaring. 

De zorgverleners hebben zich aan Pro-Cura verbonden en ingestemd met de eisen en voorwaarden die Pro-Cura aan heb stelt ten aanzien van de wijze waarop zij hun werkzaamheden dienen te verrichten en de daarvoor in rekening te brengen tarieven. 

Pro-Cura werkt voornamelijk met zelfstandigen, maar heeft ook medewerkers in loondienst. Pro-Cura bemiddelt dus tussen zorgaanvragers en zorgverleners en kan zo de best passende combinatie maken. Pro-Cura houdt van korte lijnen, want uw zorg is tenslotte onze zorg! 

Onze diensten in zorg

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Intensieve thuiszorg

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Wijkverpleging

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Huishoudelijke ondersteuning

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Casemanagement Dementie

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Dagbesteding/
wonen

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Palliatieve zorg

Contactformulier: 

Pro Cura thuiszorg hulp wmozorg hulp huishouding 1815235466

Pro-Cura biedt zorg om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

Volg ons op social media:

Contactgegevens

Bezoekadres
Dijkgravenlaan 17 
2352RN Leiderdorp

071-5420040

info@pro-cura.nl

K.v.K 27303588