Wie zijn wij?

Pro-Cura thuiszorg neemt u alle zorg uit handen. Omdat uw zorg onze zorg is.

Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp en Voorschoten. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

U kiest de zorg die u nodig heeft: van huishoudelijke ondersteuning en wijkverpleging tot 24-uurs en psychiatrische zorg. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in zorg bij dementie en palliatieve zorg.

Pro-Cura werkt met kleine zorgteams. Elk zorgteam heeft één coördinator, die aanspreekpunt is voor zowel de klant als de medewerkers van Pro-cura. Bij Pro-Cura werken gemotiveerde zorgverleners, die verplegen en helpen met veel passie en aandacht. Wij zorgen altijd voor de juiste match tussen klant en zorgverlener.

Wij voldoen aan het WeCare/ISO kwaliteitskeurmerk. Dat betekent dat wij elk jaar getoetst worden aan internationale normen voor thuiszorg. Een onafhankelijke partij gaat dan in gesprek met onze zorgverleners en klanten.

Achter de naam Pro-Cura staat een team van enthousiaste mensen. Naast een grote groep zorgverleners, treft u op ons kantoor een klein team medewerkers. Op deze manier houden we de lijnen kort en zijn wij goed geïnformeerd over elkaars werk.