Thuiszorg Leiden hulp direct beschikbaar
Onze medewerkers

8.1

Zorgkaart
Nederland

Edith buiten (4)

Bij Pro-Cura hebben we het voorrecht om te kunnen rekenen op een toegewijd team van professionals, elk met een unieke set van vaardigheden en passie voor wat ze doen. Ons team is opgedeeld in vier krachtige pijlers, elk met een specifieke rol in het leveren van de best mogelijke zorg en ondersteuning. Ontmoet ons gedreven team:

Wijkverpleegkundigen:

De Zorgnavigators

Onze wijkverpleegkundigen zijn als kompassen in de zorgwereld. Ze brengen niet alleen medische expertise mee, maar ook een diepgaand begrip van uw persoonlijke behoeften. Met precisie en zorgzaamheid wijzen ze de weg naar de beste zorgoplossingen voor u en uw dierbaren.

Eveline Brouwer (2)

Casemanagers Dementie:

De Geheugendeskundigen

Dementie kan een uitdagende reis zijn, maar onze casemanagers dementie zijn de gidsen die het pad verlichten. Ze bieden niet alleen begeleiding en expertise, maar ook begrip en empathie. Ze zijn er om families te ondersteunen en de last van deze ziekte te verlichten.

Zorgondersteuning op kantoor: 

De Achter-de-Schermen Helden

Ons kantoorpersoneel vormt de ruggengraat van Pro-Cura. Ze zijn de organisatorische meesterbreinen die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Van planning en coördinatie tot administratieve ondersteuning, zij zijn de stille krachten die onze zorg naadloos laten verlopen.

Fysio Schouwen (7)

Zorgverleners: 

De Hartverwarmers

Onze zorgverleners zijn degenen die elke dag een verschil maken in de levens van onze cliënten. Met liefde en toewijding bieden ze persoonlijke zorg en ondersteuning, waardoor mensen in staat worden gesteld om in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven en een leven te leiden dat ze waarderen.

Bij Pro-Cura zijn we meer dan alleen een team; we zijn een familie van zorgverleners die geloven in de kracht van compassie en professionaliteit. Samen vormen we een onwrikbare pilaar van ondersteuning voor degenen die het nodig hebben. We zijn er trots op om uw zorgpartners te zijn en streven ernaar om elke dag een positieve impact te maken. Uw welzijn is onze passie, en we gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat u de zorg en aandacht krijgt die u verdient.

Contactformulier: 

Pro Cura thuiszorg hulp wmozorg hulp huishouding 1815235466

Pro-Cura biedt zorg om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

Volg ons op social media:

Contactgegevens

Bezoekadres
Dijkgravenlaan 17 
2352RN Leiderdorp

071-5420040

info@pro-cura.nl

K.v.K 27303588