Thuiszorg aanbod Leiden Leiderdorp
Casemanagers Dementie

8.1

Zorgkaart
Nederland

Yolande (1)

Danielle Kooistra, Mirjam Soonius en Yolande Schutijser, casemanagers dementie

Vanwege de focus van Pro-Cura op klanten met de diagnose dementie was het nodig casemanagers dementie aan te nemen. Danielle, Mirjam en Yolande zijn alledrie ervaren casemanagers dementie en zij kunnen als de diagnose dementie gegeven is, ondersteunen waar nodig.

Een casemanager informeert, begeleidt, denkt mee, adviseert en helpt keuzes te maken als de diagnose “Dementie” gesteld is. Zij bieden daarnaast een luisterend oor en geven emotionele begeleiding zowel aan de persoon met dementie als aan diens omgeving. Zo helpt de casemanager om te gaan met de ziekte en met de gevolgen ervan in het dagelijks leven. De frequentie van de bezoekmomenten en/of telefonisch contact wordt samen met u afgesproken. Samen met u en uw naaste inventariseren Danielle, Mirjam en Yolande welke vorm van ondersteuning en zorg behoefte is. Dit wordt verwerkt in een zorgplan dat met u wordt besproken. Daarna zullen zij met de gewenste (zorg)instellingen de ondersteuning en zorg regelen en op elkaar afstemmen.

Iedere werkdag is er minimaal één casemanager aanwezig en bereikbaar. Per mail te bereiken: dkooistra@pro-cura.nl  , yschutijser@pro-cura.nl,  msoonius@pro-cura.nl

Contactformulier: 

Pro Cura thuiszorg hulp wmozorg hulp huishouding 1815235466

Pro-Cura biedt zorg om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

Volg ons op social media:

Contactgegevens

Bezoekadres
Dijkgravenlaan 17 
2352RN Leiderdorp

071-5420040

info@pro-cura.nl

K.v.K 27303588