Thuiszorg aanbod Leiden Leiderdorp
Intakegesprek

8.1

Zorgkaart
Nederland

Thuiszorg Leiden direct beschikbaar

De intake is een kennismaking tussen u als cliënt en de behandelaar (zorgaanbieder). U kunt dan nagaan of de zorgverlener voldoet aan uw verwachtingen. Tijdens de eerste gesprekken (intake) onderzoekt de behandelaar samen met u wat er aan de hand is en waar u mee geholpen wilt/ kunt worden. Het is vaak mogelijk om iemand mee te nemen naar dit gesprek.

Het kan ook voorkomen dat de behandelaar (zorgaanbieder) u niet kan helpen. De behandelaar verwijst u dan door naar een andere zorgaanbieder met een beter passend behandelaanbod.Als de zorgaanbieder geen passende doorverwijzing kan doen, of als u niet in aanmerking voor behandeling in de ggz komt verwijst de zorgaanbieder u terug naar de huisarts/verwijzer met een advies voor een passend vervolg.

Contactformulier: 

Pro Cura thuiszorg hulp wmozorg hulp huishouding 1815235466

Pro-Cura biedt zorg om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

Volg ons op social media:

Contactgegevens

Bezoekadres
Dijkgravenlaan 17 
2352RN Leiderdorp

071-5420040

info@pro-cura.nl

K.v.K 27303588