Thuiszorg Leiden hulp direct beschikbaar
Dagbesteding / Schouwenhove

8.1

Zorgkaart
Nederland

Schouwenhove Leiden

In het wooninitiatief De Residentie participeren bewoners van Serviceflat Schouwenhove in Leiden die door hun geheugenproblemen extra zorg en ondersteuning nodig hebben die verder gaat dan de reguliere thuiszorg kan bieden. De bewoners wonen zelfstandig in hun eigen appartement en krijgen 24 uur per dag zorg en ondersteuning van zorgprofessionals van de thuiszorgorganisatie Pro-Cura.

Trudy (4)

Wonen in ‘De Residentie’

De Residentie is een uniek concept: bewoners hebben een eigen appartement en krijgen zorg op maat aangeboden. De ene keer is dat hun eigen appartement, de andere keer is dat in groepsverband. Daardoor kunnen ze zo zelfstandig mogelijk blijven wonen. Mede hierdoor en door de enorme betrokkenheid van de medewerkers zijn de cliënten en hun familieleden/mantelzorgers erg tevreden.

Andor (7)

Sociëteit De Schouw

Sociëteit De Schouw zorgt ervoor dat de bewoners van  Schouwenhove de flat niet hoeven te verlaten voor dagbesteding en dat partners, als die er zijn, worden ontlast. Het appartement, dat Schouwenhove daarvoor ter beschikking stelt, is in de stijl van de vorige eeuw ingericht. Veel meubels zijn afkomstig van bewoners die in Schouwenhove overleden zijn, lang geleden. De vaak zeer oude bewoners met geheugenproblemen “leven” in die tijd, herkennen zich er in en voelen zich zichtbaar fijn door die sfeer van veiligheid en geborgenheid.

Wat maakt Pro-Cura zo speciaal?

Persoonlijke zorg op maat

Gespecialiseerd in dementie- en palliatieve zorg

Kleine zorgteams met persoonlijk aanspreekpunt

Hoogste kwaliteit met ISO kwaliteitskeurmerk

Toegewijde en gepassioneerde zorgverleners

Neem contact op
Met Renate (1)
Huishoudelijke hulp in huis

Heeft u een vraag? Stel hem gerust.

Onze diensten in zorg

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Intensieve thuiszorg

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Wijkverpleging

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Huishoudelijke ondersteuning

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Casemanagement Dementie

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Dagbesteding/
wonen

Thuiszorg aan huis hulp aanvragen

Palliatieve zorg

Pro-Cura biedt zorg om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.

Volg ons op social media:

Contactgegevens

Bezoekadres
Dijkgravenlaan 17 
2352RN Leiderdorp

071-5420040

info@pro-cura.nl

K.v.K 27303588