Vacatures

Pro-Cura is de professionele particuliere thuiszorgorganisatie die borg staat voor juiste en tijdige zorgverlening. Wij zijn altijd op zoek naar goede, ervaren en liefdevolle zorgverleners.

10 januari 2023

Meewerkend Teamcoördinator (2x, standplaats Leiden, Schouwenhove)

Je werkt mee in het zorgteam en bent daarnaast ook verantwoordelijk voor teamcoördinatortaken. Je bewaakt het goede imago en visie van de Residentie. Daarnaast zorg je mede voor de teamspirit onder de betrokken medewerkers, leerlingen en stagiaires.

Lees meer >

4 november 2022

Individuele Begeleiders Ouderzorg

Cliënten die gebruik maken van Individuele Begeleiding Ouderen hebben iemand om mee samen te zijn, activiteiten te ondernemen, te praten, samen te eten of andere zaken te doen die belangrijk zijn.

Lees meer >

15 oktober 2022

Verzorgende 3 I.G. 16/24 uur in Leiden

Je functie is erop gericht om samen met collega’s een groep bewoners binnen de Residentie in serviceflat Schouwenhove te verzorgen. Het gaat daarbij om persoonlijke zorg en begeleiding van kwetsbare ouderen, waarbij hun behoefte aan eigen regie waar kan, voorop staat.

Lees meer >

15 oktober 2022

Bevlogen activiteitenbegeleider

Je functie is er op gericht om samen met collega’s voor een groep bewoners binnen de Residentie in serviceflat Schouwenhove de activiteiten te begeleiden.

Lees meer >

15 oktober 2022

Verpleegkundige of Verzorgende 3 I.G. 16/24 uur

Ben jij verpleegkundige of verzorgende IG en heb je behoefte aan waardering voor je werk? Welkom bij Pro-Cura Thuiszorg! Wij snappen dat jij het verschil maakt voor de klant.

Lees meer >

15 oktober 2022

Huishoudelijk Medewerker Thuiszorg

Ben jij diegene die ons team komt versterken?
Heb je affiniteit met ouderen, en vind je het belangrijk dat mensen recht hebben op een schoon huis? Wil je graag werken in een enthousiast team en wil jij diegene zijn die klanten tevreden stelt met je werk?

Lees meer >