Klussen in en om huis

Als u ziek bent, een beperking heeft of ouder wordt, is het misschien moeilijk om de kleine klusjes in huis (nog) zelf te doen. Een schilderij of een lamp ophangen lukt niet meer. En ook het onderhoud van de tuin wordt een probleem.

Onderhoud in en rondom uw huis

Wanneer u ouder bent of wanneer u een beperking heeft en u heeft niemand in uw omgeving die een klein klusje kan doen, kunt u gebruik maken van Dingeman Onderhoud. Voor klanten van Pro-Cura worden er geen voorrijkosten gerekend. De kosten bedragen € 15 per kwartier inclusief BTW exclusief verbruiksmaterialen.

Contactgegevens:
Telefoon: 06-48359099

Hulp bij klussen aan huis

Een schilderijtje ophangen, een gordijnrail bevestigen, de verwarming ontluchten, een lamp verwisselen. Allemaal klusjes waar veel mensen hun hand niet voor omdraaien. Maar als u wat ouder wordt, wat slechter ter been bent of een beperking heeft, kan dat kleine klusje een hele klus worden. Soms is er geen handige buur, bekende of familielid in de buurt die even te hulp kan schieten. Voor deze mensen is er de Klus aan huisdienst! Er komt een vrijwilliger bij u langs om de klus voor u te klaren.

Soort klussen

De Klus aan huisdienst is er voor kleine werkzaamheden in en om het huis. Klusjes waarvoor je geen timmerman, elektricien of hoveniersbedrijf kunt laten komen. Klusjes die meestal binnen een uur voor elkaar zijn. Voor complexe of grote klussen dient u een professional in te schakelen.

Kosten
Voor deze hulp wordt € 5,00 gerekend. Als de vrijwilliger onkosten maakt, bijvoorbeeld door het gebruik van de eigen auto of materiaalkosten, moeten deze rechtstreeks aan de vrijwilliger vergoed worden.  Informatie en aanmelden bij Pluspunt.

Voor meer informatie en aanmelden:

Telefoon: 071-5413536 (op weekdagen tussen 09:00 uur en 12:00 uur).