Zorgondersteuning op kantoor

Aisling Bulstra, Joy Bavelaar en Marlies Trossel , zorgplanning

Aisling Bulstra, Joy Bavelaar en Marlies Trossel zijn onze zorgplanners. Aisling en Joy werken al langer voor Pro-Cura en de laatste jaren als planner. Marlies is onze nieuwste aanwinst. Met haar dijk aan ervaring ondersteunt zij ons sinds kort als planner. Deze drie dames zijn goed in luisteren en ouderen adequaat te woord staan. En natuurlijk in plannen!

Direct contact met de planner? Mail naar: zorgplanning@pro-cura.nl.

Merel Klarenbeek en Els Terruwe, administratie

Merel en Els zorgen ervoor dat facturen tijdig verstuurd worden en dat betalingen aan crediteuren zo spoedig mogelijk worden gedaan. Daarnaast maken ze arbeidsovereenkomsten. Ze zijn samen een hecht team en ondersteunen de directie waar nodig.
Merel is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. Els is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Direct mailen naar hen : administratie@pro-cura.nl.

Ria Laterveer, manager huishoudelijke verzorging

Ria is van oorsprong verzorgende met jarenlange ervaring in zowel de zorg als de kinderopvang. Ria’s werk kenmerkt zich door de termen ‘met hart en ziel’. Ria geeft leiding aan een groep van zo’n 25 huishoudelijk medewerkenden en zij doet de intakegesprekken bij nieuwe klanten die huishoudelijke ondersteuning nodig hebben.

Ria is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Direct contact met Ria? Mail naar: rlaterveer@pro-cura.nl.

Nandi Versteeg, ondersteuning huishoudelijke verzorging

Nandi werkt als ondersteuner van haar collega’s op dinsdag- en donderdagochtend en vrijdag de hele dag. Als “manusje van alles”, zijn haar collega’s erg blij met haar. Vaak zal u haar aan de telefoon krijgen als u met ons belt.

Trix Spierenburgh, telefoon

Trix werkt bij Pro-Cura in de huishoudelijke ondersteuning. Twee keer in de week, op maandag- en woensdagochtend, werkt ze daarnaast op kantoor. Grote kans dat u haar dan aan de telefoon krijgt, want zij is dan onze telefoniste. Ook verricht zij hand- en spandiensten voor de kantoormedewerkers.

Norbert Vaessen, zorgmanager

Begin 2018 is Norbert het team komen versterken. Met zijn ruime ervaring als verpleegkundige en manager in de zorg pakt hij allerlei klussen met gemak op. Enerzijds als leidinggevende van de zorgmedewerkers in Leiderdorp en de planners en anderzijds als projectleider van verschillende projecten. Daarnaast verzorgt hij ook de scholingen.

Norbert werkt alle dagen behalve de maandag en is te bereiken via nvaessen@pro-cura.nl.

Cynthia Zweeris, kwaliteit

Cynthia weet alles van kwaliteit. Zij ondersteunt Pro-Cura in alle regels, protocollen en procedures waar wij aan moeten voldoen. Als u haar wilt bereiken, kunt u dat het beste doen via Laura (zie hieronder).

Bart de Lange, financiën

Bart werkt sinds september 2020 voor ons als controller. Op degelijke en nauwkeurige wijze let hij op onze financiën. Ook draagt hij de verantwoordelijkheid voor de salarissen. Hij werkt nauw samen met de dames van de administratie.

Als je hem wilt bereiken, mail dan naar bdelange@pro-cura.nl

Laura Vrijenhoef, HR en PR

Laura is onze vliegende kantoorkiep. Ze heeft zich eerst voornamelijk met de bedrijfsvoering van Pro-Cura bemoeid. Op dit moment werkt zij nog twee dagen in de week voor Pro-Cura. Ze ondersteunt vooral op HR en PR gebied. Haar vaste werkdag is maandag. Haar overige uren verspreidt ze over de week.

Direct mailen? lvrijenhoef@pro-cura.nl 

Renate Tuijten, wijkverpleegkundige en directie

Als directeur is Renate eindverantwoordelijk voor de zorg die de medewerkers van Pro-Cura bieden. Als ervaren wijkverpleegkundige en manager kan ze genoemde verantwoordelijkheid , mede dankzij de professionele en collegiale medewerkers die bij Pro-Cura werken, dragen. Doordat zij met regelmaat meewerkt in de praktijk, probeert ze goed op de hoogte te blijven van wat er bij de klanten speelt. Sinds jaar en dag wordt zij vergezeld door haar trouwe viervoeter Kwibus de hond, die als kantoorhond voor de nodige ontspanning zorgt.