Ervaringen

 

Geachte dames en heren,

Bij deze wil ik u allen die hebben bijgedragen aan een ‘meer’ dan liefdevolle verzorging van mijn zeer lieve man Roel, heel hartelijk bedanken. Wat een geweldige instantie zijn jullie! Zo menselijk, wat een team.

Heel veel dank.

mevrouw K. – de la B. november 2018

 

Geachte dames en heren,

Met respect voor jullie inzet, zorg en toewijding wil ik jullie hartelijk bedanken voor al die zorgmomenten van de afgelopen twee maanden. Gisteren heeft Coby -als laatste- mij bijgestaan. U zult begrijpen dat ik – nu ik weer zelfredzaam ben- geen thuiszorg nodig heb. Maar, toen ik twee maanden geleden door een val onafhankelijk werd, was ik blij met jullie hulp. Klasse! Dank aan Dave, de zorgcoördinator en de vele dames die met hun zorg mij door deze moeilijke periode hebben geloodst.

Met vriendelijke groet,

Regina K. Leiderdorp, augustus 2018

Lieve zorgverleners van Pro-Cura,

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorg die jullie aan onze moeder hebben gegeven. Het was helaas van korte duur maar waren blij met jullie liefdevolle zorg en luisterend oor. Ga zo door!.

Liefs van de de familie van mevrouw V.  Juni 2018

Lieve medewerkers van Pro-Cura,

Onze allerliefste, gekke papa is op 7 juni helaas overleden. Al enige tijd werd hij 24-uur verzorgd door de extreem lieve Julia & Barbara. Papa vond het jammer jullie allen niet meer te zien & wilde elk van jullie persoonlijk bedanken. Vandaar dat hij bij Jacobs deze dozen heeft besteld. De laatste avond van zijn leven hebben pap & ik voor een ieder geprobeerd nog een persoonlijk bericht te schrijven. Bij dezen (iets later dan de bedoeling was) zijn dank. Neem zijn woorden ter harte. Ook namens mijn broer, oom, tante & vrienden wil ik jullie ontzettend bedanken voor de liefdevolle hulp & zorg. Wij allen waarderen jullie ieder persoonlijk ten zeerste & hopen dat jullie ook warme herinneringen aan ons lievelingsmens hebben. Jullie zijn allen werkelijk waar fantastisch.
Louter respect & dankbaarheid, parels!

Liefs, Joris & Wineke, juni 2018

 

Wilt u ervaringen inzien op zorgkaart Nederland?

Kijk op:   https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/thuiszorg-pro-cura-leiderdorp-3058758