Ervaringen

Bedankt voor de zorg van mijn vrouw Truus.

Jan van A. Leiden, Augustus 2019

Dank jullie wel voor de zorg van mijn moeder en het luisterend oor voor mijn vader.

Yolanda,  Leiden, Augustus 2019

Mijn lieve moeder is er niet meer. Tijdens haar ziekte moest ze in het begin aan jullie hulp wennen maar in no time was ze heel blij en zeer tevreden met alles en vooral met “ haar meiden”. Zo noemde ze haar vaste ploegje. Jullie hebben niet alleen mijn moeder geholpen in deze moeilijke tijden maar mij ook tegelijk. Ik kon me focussen op andere net zo onmisbare belangrijke zaken.

Ik wil gelegenheid gebruiken om aantal mensen te bedanken.

 Onze dank is groot niet alleen voor jullie verzorging maar ook voor empathie en praatje. Ieder van jullie op haar eigen manier. Niets was jullie te veel.

Wil graag dames van de planning bedanken. Voor bereikbaarheid en altijd een snelle regeling.

In het kort jullie allemaal als ProCura waren en zijn beste keuze die ik ooit kon maken ivm zorg voor mijn beide ouders.

Recht uit mijn hart BEDANKT.

Nena K. Leiden, juni 2019

Beste Renate en alle medewerkers van Pro-Cura/de Residentie,

Graag zou ik middels deze mail/review mijn waardering en dank aan Pro-Cura willen uitspreken
 na het overlijden van mijn tante Mevr. K.

Mijn oom en tante zijn 5 jaar geleden in Schouwenhove komen wonen. Ze waren toen nog vitaal 
en geestelijk gezond. Het laatste jaar echter ging mijn tante zowel geestelijk als lichamelijk
 achteruit. Alsof het kaarsje langzaam maar gestaag een beetje minder fel begon te branden.
 Toen een half jaar geleden mijn tante telkens in huis viel en de ene na de andere daardoor niet 
alleen meer verward werd maar ook lichamelijk erg ziek werd heb ik de hulp ingeschakeld 
van Pro-Cura.

Via Pro-Cura kregen wij casemanager Mirjam Soonius toewezen die alles omtrent de zorg van
 mijn tante  uit handen nam en goed met ons meedacht  hoe we de zorg van mijn tante 
konden organiseren en we 
mijn oom (hij is ook 89 jaar) konden ontlasten. 

Toen het wederom slechter ging werd er een andere oplossing gevonden:  een plek op de 
Residentie binnen Schouwenhove. Een prachtig appartement op de 6e etage in 
Schouwenhove waar mijn tante een eigen slaapkamer kreeg zodat mijn oom weer kon slapen en ze
 toch vaak samen konden zijn en er 24 uur zorg aanwezig was.

Ook de laatste weken voor het overlijden van mijn tante werden liefdevol ingevuld door alle 
medewerkers van Pro-Cura/de Residentie en mijn tante is afgelopen 28 Januari op 89-jarige 
leeftijd rustig ingeslapen in de Residentie.

Ik kan hier alleen maar heel dankbaar voor zijn dat dit op deze mooie wijze gegaan is. De afgelopen 
maanden was echt een ideale oplossing voor ons dat mijn tante zo met de zorg van Pro-Cura en 
met de zorg binnen de residentie haar laatste weken kon doorbrengen.

Mijn speciale dank voor "onze casemanager" Mirjam Soonius die mij/ons liefdevol maar wel met 
het nodige praktische hulp heeft voorbereid en geholpen in deze laatste maanden.

Heel hartelijk dank daarvoor !

Ik zal iedereen dan ook de zorg van Pro-Cura aanbevelen en zeker de ideale zorg binnen Schouwenhove! 
Mijn oom die dit jaar 90 jaar wordt zal waarschijnlijk ook de nodige zorg nodig hebben ergens in de 
komende jaren en mochten wij dit niet zelf meer aan kunnen dan zal ik zeker een beroep doen op jullie !

Een lieve groet, Carry van S.
Nicht en 1e contactpersoon van Dhr. En Mevr. K. februari 2019

Geachte dames en heren,

Bij deze wil ik u allen die hebben bijgedragen aan een ‘meer’ dan liefdevolle verzorging van mijn zeer lieve man Roel,

heel hartelijk bedanken. Wat een geweldige instantie zijn jullie! Zo menselijk, wat een team.

Heel veel dank.

mevrouw K. – de la B. november 2018

 

Geachte dames en heren,

Met respect voor jullie inzet, zorg en toewijding wil ik jullie hartelijk bedanken voor al die zorgmomenten van de afgelopen twee maanden. Gisteren heeft Coby -als laatste- mij bijgestaan. U zult begrijpen dat ik – nu ik weer zelfredzaam ben- geen thuiszorg nodig heb. Maar, toen ik twee maanden geleden door een val onafhankelijk werd, was ik blij met jullie hulp. Klasse! Dank aan Dave, de zorgcoördinator en de vele dames die met hun zorg mij door deze moeilijke periode hebben geloodst.

Met vriendelijke groet,

Regina K. Leiderdorp, augustus 2018

Lieve zorgverleners van Pro-Cura,

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorg die jullie aan onze moeder hebben gegeven. Het was helaas van korte duur maar waren blij met jullie liefdevolle zorg en luisterend oor. Ga zo door!.

Liefs van de de familie van mevrouw V.  Juni 2018

Lieve medewerkers van Pro-Cura,

Onze allerliefste, gekke papa is op 7 juni helaas overleden. Al enige tijd werd hij 24-uur verzorgd door de extreem lieve Julia & Barbara. Papa vond het jammer jullie allen niet meer te zien & wilde elk van jullie persoonlijk bedanken. Vandaar dat hij bij Jacobs deze dozen heeft besteld. De laatste avond van zijn leven hebben pap & ik voor een ieder geprobeerd nog een persoonlijk bericht te schrijven. Bij dezen (iets later dan de bedoeling was) zijn dank. Neem zijn woorden ter harte. Ook namens mijn broer, oom, tante & vrienden wil ik jullie ontzettend bedanken voor de liefdevolle hulp & zorg. Wij allen waarderen jullie ieder persoonlijk ten zeerste & hopen dat jullie ook warme herinneringen aan ons lievelingsmens hebben. Jullie zijn allen werkelijk waar fantastisch.
Louter respect & dankbaarheid, parels!

Liefs, Joris & Wineke, juni 2018

Wilt u ervaringen inzien op zorgkaart Nederland?

Kijk op:   https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/thuiszorg-pro-cura-leiderdorp-3058758