Ervaringen

Hallo,

Inmiddels alweer bijna een maand geleden dat mijn tante overleden is. Zij was heel dankbaar dat het mede dankzij jullie fantastische inzet en zorg mogelijk was om thuis te blijven wonen. Het was ook haar uitdrukkelijke wens om thuis te overlijden en door jullie begeleiding tijdens de terminale fase was dat ook mogelijk.

Zelf wil ik ook nog even zeggen dat ik heel blij was met jullie zorg. Ik dank vooral jou voor je inzet om alles goed te regelen en de fijne communicatie. Daarnaast wil ik met name ook de medewerkers bedanken voor de begeleiding in de laatste fase, de glimlach op het gezicht van mijn tante toen ze zag dat jullie haar kwamen verzorgen sprak boekdelen.

-Anoniem


Bedankt voor de zorg van mijn vrouw Truus

Jan van A. Leiden, augustus 2019


Dank jullie wel voor de zorg van mijn moeder en het luisterend oor voor mijn vader.

Yolanda. Leiden, augustus 2019


Mijn lieve moeder is er niet meer. Tijdens haar ziekte moest ze in het begin aan jullie hulp wennen, maar in no time was ze heel blij en zeer tevreden met alles en vooral met ”haar meiden”. Zo noemde ze haar vaste ploegje. Jullie hebben niet alleen mijn moeder geholpen in deze moeilijke tijden maar mij ook tegelijk. Ik kon me focussen op andere net zo onmisbare belangrijke zaken. Ik wil gelegenheid gebruiken om aantal mensen te bedanken. Onze dank is groot niet alleen voor jullie verzorging maar ook voor empathie en praatje. Ieder van jullie op haar eigen manier. Niets was jullie te veel. Wil graag dames van de planning bedanken. Voor bereikbaarheid en altijd snelle regeling. In het kort jullie allemaal als Pro-Cura waren en zijn beste keuze die ik ooit kon maken ivm zorg voor mijn beide ouders. Recht uit mijn hart BEDANKT

Nena K. Leiden, juni 2019


Beste Renate en alle medewerkers van Pro-Cura/de Residentie,

Graag zou ik middels deze mail/review mijn waardering en dank aan Pro-Cura willen uitspreken na het overlijden van mijn tante mevr. K.

Mijn oom en tante zijn 5 jaar geleden in Schouwenhove komen wonen. Ze waren toen nog vitaal en geestelijk gezond. Het laatste jaar echter ging mijn tante zowel geestelijk als lichamelijk achteruit. Alsof het kaarsje langzaam maar gestaag een beetje minder fel begon te branden. Toen een half jaar geleden mijn tante telkens in huis viel en de ene na de andere daardoor niet alleen maar verward werd maar ook lichamelijk erg ziek werd heb ik de hulp ingeschakeld van Pro-Cura. Via Pro-Cura kregen wij casemanager Mirjam Soonius toewezen die alles omtrent de zorg van mijn tante uit handen nam en goed met ons meedacht hoe we de zorg van mijn tante konden organiseren en we mijn oom (hij is ook 89 jaar) konden ontlasten.

Toen het wederom slechter ging werd er een andere oplossing gevonden: een plek op de Residentie binnen Schouwenhove. Een prachtig appartement op de 6e etage in Schouwenhove waar mijn tante een eigen slaapkamer kreeg zodat mijn oom weer kon slapen en ze toch vaak samen konden zijn en er 24 uur zorg aanwezig was.

Ook de laatste weken voor het overlijden van mijn tante werden liefdevol ingevuld door alle medewerkers van Pro-Cura/de Residentie en mijn tanti is afgelopen 28 januari op 89-jarige leeftijd rustig ingeslapen in de Residentie. Ik kan hier alleen maar heel dankbaar voor zijn dat dit op deze mooie wijze gegaan is. De afgelopen maanden was echt een ideale oplossing voor ons dat mijn tante zo met de zorg van Pro-Cura en met de zorg binnen de residentie haar laatste weken kon doorbrengen.

Mijn speciale dank voor ”onze casemanager” Mirjam Soonius die mij/ons liefdevol maar wel met het nodige praktische hulp heeft voorbereid en geholpen in deze laatste maanden.

Heel hartelijk dank daarvoor!

Ik zal iedereen dan ook de zorg van Pro-Cura aanbevelen en zeker de ideale zorg binnen Schouwenhove! Mijn oom die dit jaar 90 wordt zal waarschijnlijk ook de nodige zorg nodig hebben ergens in de komende jaren en mochten wij dit niet zelf meer aan kunnen dan zal ik zeker een beroep doen op jullie!

Een lieve groet,

Carry van S. Nicht en 1e contactpersoon van Dhr. en Mevr. K. februari 2019


Geachte dames en heren,

Bij deze wil ik u allen die hebben bijgedragen aan een ‘meer’ dan liefdevolle verzorging van mijn zeer lieve man Roel, heel hartelijk bedanken. Wat een geweldige instantie zijn jullie! Zo menselijk, wat een team.

Heel veel dank.

Mevrouw K. – de la B. november 2018


Geachte dames en heren,

Met respect voor jullie inzet, zorg en toewijding wil ik jullie hartelijk bedanken voor al die zorgmomenten van de afgelopen twee maanden. Gisteren heeft Coby Рals laatste Рmij bijgestaan. U zult begrijpen dat ik Рnu ik weer zelfredzaam ben Рgeen thuiszorg meer nodig heb. Maar, toen ik twee maanden geleden door een val afhankelijk werd, was ik blij met jullie hulp. Klasse! Dank aan Dave, de zorgcoördinator en de vele dames die met hun zorg mij door deze moeilijke periode hebben geloodst.

Met vriendelijke groet,

Regina K. Leiderdorp, augustus 2018


Lieve zorgverleners van Pro-Cura,

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorg die jullie aan onze moeder hebben gegeven. Het was helaas van korte duur maar waren blij met jullie liefdevolle zorg en luisterend oor. Ga zo door!

Liefs van de familie van mevrouw V. juni 2018


Lieve medewerkers van Pro-Cura,

Onze allerliefste, gekke papa is op 7 juni helaas overleden. Al enige tijd werd hij 24-uur verzorgd door de extreem lieve Julia & Barbara. Papa vond het jammer jullie allen niet meer te zien & wilde lk van jullie persoonlijk bedanken. Vandaar dat hij bij Jacobs deze dozen heeft besteld. De laatste avond van zijn leven hebben pap & ik voor een ieder geprobeerd nog een persoonlijk bericht te schrijven. Bij deze (iets later dan de bedoeling was) zijn dank. Neem zijn woorden ter harte. Ook namens mijn broer, oom, tante & vrienden wil ik jullie ontzettend bedanken voor de liefdevolle hulp & zorg. Wij allen waarderen jullie ieder persoonlijk ten zeersten & hopen dat jullie ook warme herinneringen aan ons lievelingsmens hebben. Jullie zijn allen werkelijk waar fantastisch. Louter respect & dankbaarheid, parels!

Liefs, Joris & Wineke, juni 2018


Wilt u ervaringen inzien op zorgkaart Nederland?

Kijk op:   https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/thuiszorg-pro-cura-leiderdorp-3058758