Is het dementie?

2 oktober 2018

Kent u iemand in uw omgeving waar u zich zorgen over maakt?

Iedereen is wel eens vergeetachtig. Veel ouderen maken zich vaak ten onrechte ongerust over hun vergeetachtigheid. Niet op namen kunnen komen. Wat kwam je hier ook weer doen? Het zijn normale tekenen van vergeetachtigheid, die bij veel ouderen voorkomen. Maar wat als je moeite krijgt met handelingen, die je voorheen gemakkelijk uitvoerde, zoals aankleden, koken of de huisadministratie doen. Wat kan de huisarts dan voor u betekenen?

Huisarts mevrouw Groffen uit Oegstgeest wil hier graag over vertellen. Zij komt op donderdag 11 oktober in het Alzheimer Café.

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest is een ontmoetingsplaats, waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

De livemuziek wordt verzorgd door de harpiste Floortje van der Veen.

De “kroegbazen” Joke Vos en Martine Heruer heten U op donderdag 11 oktober van harte welkom in SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334 EZ te Leiden.

De zaal is open om 19:00 uur, het programma start om 19:30 uur.

Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o.

Veel informatie is te vinden op dementie.nl