Klanten aan het woord

Klanten aan het woord

Aan de verzorgsters van Pro-Cura,

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorg voor mijn man Dhr B.

Jullie namen altijd de tijd voor ons, niets was te veel.

Vooral als het mij iets te veel werd, werd er geluisterd en mee geleefd, dat was best een grote steun, en daarvoor niets dan lof.

Nogmaals dank jullie wel en lieve groet van ons.

Leiderdorp, 22-09-2019

Voor alle goede zorgen, de aandacht, begeleiding en gezellige praatjes. We hebben dit zeer gewaardeerd.

Hartelijke groeten en wie weet tot ziens!

Dhr en Mw van der Meer, voorjaar 2019

Gevraagd naar onze ervaringen met Pro-Cura  is er maar één antwoord: geweldig! Vanaf het intake gesprek kregen wij al de indruk dat er aan onze wensen gevolg zou worden gegeven met de ondersteuning van mijn vrouw,  een beginnende alzheimer patiënte en daarbij erg dominant, hetgeen problemen zou kunnen geven bij diegene die haar zou gaan begeleiden.

De zorgverlener die kennis kwam maken viel direct in de smaak en is tot het einde bij ons gebleven. Ook de aanvullende hulpverlening is nagenoeg steeds tot het einde er bij geweest, zo zelfs dat er een soort vriendschap ontstond tussen mijn vrouw, de hulpen en mij. Als bijzonderheid mag niet onvermeld blijven dat mijn vrouw erg ingenomen was met de hulp en haar dankbaarheid liet blijken door zoen(tjes) te geven.

Mocht zij wel eens een dwarse bui hebben dan werd voorzichtig getracht de knop weer om te zetten in meegaandheid wat voor de sfeer heel belangrijk was. Ook ik werd erg goed in de gaten gehouden en geadviseerd om er eens uit te gaan. Zij zouden dan zorgen dat alles goed verliep met de hulp van mijn dochter ’s nachts, zodat ik mij geen zorgen hoefde te maken, kortom een team dat er staat!

De heer Versteeg

Het is fijn om een vast team te hebben. Ik weet precies wie er wanneer komt! Bij Pro-Cura weten degenen die opnemen altijd precies wie ik ben. Ze vragen altijd hoe het met mij gaat.

Mevrouw Voordouw

Onze tante is negentig geworden. Zij was haar hele leven zelfstandig, bleef betrokken en nieuwsgierig en heeft altijd voor mensen klaargestaan als dat nodig was. Op 88-jarige leeftijd werd ze ziek. Het bleek een pittig virus te zijn en ze verzwakte. Na de nodige tegenstribbelingen ging zij uiteindelijk toch akkoord met het inroepen van professionele hulp. Wij hebben (niet woonachtig in Leiden) ons her en der goed laten adviseren. En na wikken en wegen en verschillende oriënterende gesprekken kwamen we uit op Pro Cura. Onze criteria waren: professionaliteit, waaronder ‘being there’ kwaliteit, vakkundigheid, kleinschaligheid, betrouwbaarheid en omgangsvormen. De hulp is goed aangeslagen. Onze tante knapte langzaam maar zeker op, en kreeg er weer helemaal zin in. Ze werd ondernemender. En werd – mede door de stimulans van Pro-Cura – weer zelfstandiger. De medewerkers van Pro-Cura trokken zich langzaam terug, terwijl ze haar toch goed in de gaten bleven houden. Helaas is onze tante op haar negentigste overleden. Totaal onverwacht voor iedereen. Het is een hele prettige gedachte dat ze haar laatste periode in goede doen was en weer genoot van het leven. De betrokken en zorgvuldige aanpak van de medewerkers van Pro-Cura heeft daarin een belangrijk aandeel gehad!

Annelies en Elseline

Pro-Cura probeert echt een goede match te maken. Niet alleen voor de klant en de naaste omgeving van de klant is dat prettig, maar ook voor de zorgverleners. Hoe de zorg het beste verleend kon worden, bespraken de zorgverleners met elkaar. De betrokkenheid van Pro-Cura was erg belangrijk voor ons en een grote steun.

Mariëtte Koopman, weduwe van Frank Müller